Adásmenet

Rising Star után

2015. február 16. - Wolf Claw

Na végre vége ennek a Felkelő Csillagnak. Az hogy ki milyen arányban nyerte és ki miatt lett Peter csak a harmadik Czibi Norbi pedig egy másodperc alatt jobb...na ez mind statisztika, amit mint jól látjuk nap mint nap úgy lehet variálni ahogy nekünk jól esik.

(A kép forrása: Rising Star facebook oldal)

A védhetőség kedvéért valahogy pont úgy alakult a szavazás, hogy a félvér kiscsaj (Várhegyi Lucas Palmira) győzött, ráadásul úgy hogy egyszer már kiesett. Mindenkinek ki lett elégítve az igénye a drámára (mert a zeneit nem nagyon tudták), még néhány felháborodási hullám tobzódik a szlovák Jimmy bronzérme kapcsán aztán majd azok is elülnek és lehet átúszni majd a konkurens kanálisba és felülni az újabb X-es vízfodorra. Addig meg kiegészítésként marad a köztévés Eurovizilovas Dal verseny ugyanazon dalok picit átkonvertált verzióival amiket már hallottunk és ezerrel nyomatja a Petőfi Rádió. Persze a zsűri ugyanolyan lelkesen hallgatja végig a már könyöklőn kikandikáló dalokat, amik kevés kivételtől eltekintve bemutatják milyen silány ma a popipar kis hazánkban. Talán csak a Megasztárt megjárt Pierrot tud őszinte lenni, bár tény hogy az általa párszor megítélt Rúzsa Magdival ülnek együtt az asztalnál és ez picit disszonáns nekem. Az sem túlzottan igazságszagú ahogy Csiszár Jenő szakért (hol van már Apukám?) vagy ahogy az MTVA majdnematyaúristene Rákay elvtárs elfelejtve Z+-os majd VIVA-s éveit gyönyörű cirádákban fejezi ki véleményét. Szinte látom magam előtt ahogy a Magyar Népmesék madarának helyén Ő okádja magából a szóvirágokat. 

A Rising Star persze mindent vitt a maga műsorsávjában nézettségben a statisztikák szerint (mondtam már hogy milyen könnyen variálható dolog ez?) de igazából maximum Ördög Nóra ruhái és Pásztor Anna jelmezei amikre emlékezni fogunk ebből a műsorból, meg legfeljebb a hamis hangokra vagy Peter Srámek (menet közben tanulok meg magyarul) szinte tökéletes Jimmy klónozására. Ideje lenne ezt a tehetségkutatósdit lekapcsolni mert már csak a lélegeztető gépek tartják életben. Ennél még az is jobb ha kilencszázhetvenkettedszer próbálják lenyomni a torkunkon a Jurrasic Park trilógiát úgy mintha most lenne világraszóló premier. Lehet találni még tehetségeket, de ha ilyen műsorokba kényszerítik őket nem lesznek jobbak mint az eddigiek. A médiaipar melléktermékei amiket gyorsan leselejteznek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adasmenet.blog.hu/api/trackback/id/tr237179455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása