Adásmenet

Újévi változások az RTL Klub-on

2014. december 21. - Wolf Claw

rtl_logo.jpgAmíg a TV2 nagyon belendült az újévi újdonságok terén az RTL inkább egy új sorozatot hoz be, de emiatt borul az egész hét.

szerelembenhaboruban.jpgEz az új sorozat (micsoda meglepetés) egy török történelmi dráma ami a magyar keresztségben Szerelemben, háborúban címet kapta. A történet Nermin Bezmen hasonló című regényéből készül és az 1890-es évek Oroszországában játszódik. A főszerepben egy az orosz cár seregében szolgáló hadnagy, valamint egy orosz nemesi család lányának szerelme áll, akiknek az életét a háborúk, a bolsevik forradalom is megnehezíti. Mivel Szulejmán berögzült szerdára minden ehhez képest változik. El kell köszönjünk egy időre Dr. Csonttól, helyette a csütörtöki filmek hétfőre kerülnek. Kedden februárig marad A mentalista 6.évada,hogy februárban átvegye a helyét a nagy krimiíró Castle. Csütörtökön lesznek ezentúl akcióban a CSI: Miami helyszínelők

A délutánokban is lesz változás, ugyanis az ország háziorvosát Dr. Tóthot szabira küldik mert a Híradó (ami csak 50 perces lesz) előtt megismétlik a Szombat esti láz - A nagy félrelépést azaz a táncos show ötödik évadát. Az Éjjel-Nappal Budapest másfél óráról egy és negyed órára húzza össze magát, ebből adódik hogy a Barátok Közt már fél kilenckor elkezdődik így az esti filmek/sorozatok már kilenckor indulnak. Ez mindenképpen egy helyes lépés, hiszen aki ezeket a sorozatokat követi nem kell másnap kialvatlanul menjen a melóba. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adasmenet.blog.hu/api/trackback/id/tr207002405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása