Adásmenet

Újévi újdonságok a TV2-n

2014. december 21. - Wolf Claw

A két nagy kereskedelmi csatorna a 2015-s évet nagy variálásokkal kezdi. Kezdjük a TV2-vel.

Két új délutáni szappanopera érkezik, illetve két új esti sorozat. Az elnök árnyékában: a volt Vészhelyzetes azelnokarnyekaban_1.jpg
Katherine Heigl sok filmecske után újra sorozatban látható majd. Akit alakít egy komoly lelki traumán átesett CIA-ügynök, Charleston Tucker, akinek terroristák a szeme láttára végezték ki vőlegényét Afganisztánban. Tucker ügynök egy elemző csoportot irányít és közvetlenül jelent az elnökasszonynak, hivatásában ezért sosem hibázhat. Nos nem akarom lehúzni előre a wc-n a sorozatot, de azért az sokat elmond hogy a CIA a sorozat epizódjainak sugárzása közben folyamatosan kommentálják a látottakat a Twitteren. Pontosabban folyamatosan oltják a forgatókönyv írókat mivel tökéletesen máshogy működnek a dolgok, mint ahogy a sorozatban elővezetik. 

motive_az_inditek_.jpgA másik sorozat pedig Az indíték amiben rendhagyó módon, a megszokottól eltérően mutat be egy bűncselekményt és annak szörnyű hátterét. Minden epizódban az áldozat és a gyilkos szemszögéből is láthatjuk kibontakozni a drámát. Itt nem a gyilkos kiléte a lényeges, hanem a gyilkosság miértje. Ezzel szembesül a talpraesett vancouveri nyomozónő, Angie Flynn is, ahogy kezdi összerakni a nyomokat a vizsgálat során és teszi fel magának a kérdést; Hogyan hozható kapcsolatba a gyilkos és az áldozat? Mi az indíték? Ennek a sorozatnak elvileg a Viasat3-on lett volna a premierje, de akkor ott valamiért elmaradt. Ezt most a TV2 pótolja.

A részletes műsorrend pedig: 

14:45: Valentina titka
15:45: Emlékezz, Reina!
17:00: A Macska
18:00: Tények
19:25: Jóban rosszban
20:15: Hal a tortán - Meglepetés
21:30: Az elnök árnyékában (hétfő) , Kedden és szerdán film, Az indíték (csütörtök), Pénteken film

A bejegyzés trackback címe:

https://adasmenet.blog.hu/api/trackback/id/tr647002255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása